14 Kasım 2018 Çarşamba

TWITTER'DA TAKİPÇİ SAYISI SAÇMALIĞI

Twitterda, takipçi sayılarına göre bir halt olduğunu düşünen ya da ünlüymüş gibi gereksiz tripler atan insanlara her gün denk geliyoruz. Hatta bir tık ilerisi kendini tanıtmak ya da tanımlamak için takipçi sayısını öne sürenler bile var. 




Evet, o da benim gibi düşünüyor. Twitter CEO’su Jack Dorsey’den bahsediyorum tabii ki. CEO'ya göre takipçi sayısından daha önemli bir şey var; anlamlı ve karşılıklı diyaloglar.


Yeni Delhi’de yaptığı konuşmada Dorsey; diğer kurucular Noah Glass, Biz Stone ve Evan Williams ile 2006 yılında Twitter'i açarken gelecekteki bütün dinamiklerini düşünmedikleri konusunda bir öz eleştiride bulundu.


Takipçi sayısının 12 yıl önce önemli olabileceğini belirten Dorsey, bunun bugün doğru olmadığını düşünüyor. O'na göre önemli olan, platform üzerinden gerçekleştirilen anlamlı diyaloglar. Örneğin kaç cevap aldığınız, takipçi sayınızdan daha önemli. Kesinlikle !


Kuruculardan Williams ise, geçen hafta kullanıcı sayıları hakkında açıklama yaptı, bu sayı nedeniyle platformun bir popülerlik yarışına dönüştüğünü söyledi. Hay ağzını öpeyim !




Paylaş

Benzer Yayınlar

TWITTER'DA TAKİPÇİ SAYISI SAÇMALIĞI
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazılarımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yeni Yayınları Kaçırmayın.

2 yorum

yorum
avatar
26 Ağustos 2020 14:23

Güvenilir takipçi almak için tıklayın: takipcikenti.com

Cevapla
avatar
29 Ağustos 2020 01:05

instagram takipçi için tıklayın: takipcikenti.com

Cevapla