17 Temmuz 2018 Salı

DUVARLARINIZA HAYAT VERİN


Duvar dekorasyon önerileri ile evinizi beton soğukluğundan kurtarabilir ve ruhsuz-boş duvarlarınızı birkaç basit çözümle eğlenceli, şık ve zarif bir görünüme kavuşturabilirsiniz.



Duvar dekorasyon fikirleri, günlük yaşam alanlarınızı enfes mekânlara dönüştürüyor. Üstelik düşük bir bütçeyle oldukça kolay bir şekilde duvar dekorasyonu yapmanız mümkün. Koltuklarınızı yerleştirdiğiniz duvarı ya da konsolun üzerindeki o boş duvarı zenginleştirmek elinizde. Bunun için yapmanız gereken öncelikle hangi fikri uygulamaya koyacağınızı belirlemek ve yapmak…


Hadi o sıkıcı duvarlara elveda diyelim:


1. Duvar dekorasyon fikirleri: Raflar

Koltuğunuzun ya da konsolunuzun olduğu duvar çok mu ruhsuz? İki basit raf ile yaşayan ve sıcak bir duvara sahip olabilirsiniz. Raflara yerleştireceğiniz stilinizi yansıtan aksesuarlarınız ile yaşam alanınızda harika bir atmosfer yaratabilirsiniz.








2. Duvar dekorasyon fikirleri: Çerçeveler 

Yaşam alanınızda zarif ve şık bir etki için çerçevelerden faydalanabilirsiniz. Boş duvarınız için kullanacağınız çerçeveleri kendi stiliniz doğrultusundaki tasarımlarla bir araya getirmeniz de mümkün. Ayrıca duvarınızda kalabalık bir görüntü olmasını istemiyorsanız, boş çerçeveler ile zarif ve şık bir alan yaratabilirsiniz. Boş çerçeveleri farklı şekillerle kurgulayarak bambaşka bir duvar dekorasyonu elde edebilirsiniz.







3. Duvar dekorasyon fikirleri: Sticker’lar, stencil’ler…

Duvarlarınızda eğlenceli ve pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız sticker ya da stencil’leri kullanabilirsiniz. Kendinden yapışkanlığı olduklarından kolay uygulayabilir ve bu ürünlerle yaşam alanlarınızda bir kompozisyon yaratabilirsiniz. 




4. Duvar dekorasyon fikirleri: Aynalar

Ruhsuz duvarlardan kurtulmanın en zarif ve çarpıcı yollarından biri de aynalardır. Aynalar, duvarlarda hem derinlik etkisi yaratır hem de tarz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Odalarınız küçükse unutmayın ki aynalar odayı geniş ve aydınlık gösterecektir.



5. Duvar dekorasyon fikirleri: Aksesuarlar

Duvar dekorasyonunda cesur olmak isteyenler, farklı aksesuarlarla yaşam alanlarını çarpıcı bir hale getirebilir. Örneğin tabaklar, objeler, figürler… Pek çok objeyi bir arada kullanarak duvarlarda harikalar yaratabilirsiniz. Benim en sevdiğim :)






Tarz kalın, üretin canlar :)

Paylaş

Benzer Yayınlar

DUVARLARINIZA HAYAT VERİN
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazılarımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yeni Yayınları Kaçırmayın.