17 Ekim 2018 Çarşamba

17 EKİM ŞATAFATLI GİYİN GÜNÜ

Modaya uygun olmalıymış, stil giyinmek şartmış, vay efendim renk geçişleri uyumlu olmalıymış gibi bir nevi baskı ya da zorunluluk içeren cümlelerden oluşan kuralları çiğneyebileceğiniz o gün geldi. Çünkü bugün Şatafatlı Giyin Günü ve her sene 17 Ekim’de kutlanılıyor.




Erkek pembe giymemeli, kadın dediğin usturuplu giyinmeli, o çizgili çorap o pantolonla olmaz, bu kadar takıp takıştırılmaz şeklinde cümlelere mi maruz kalıyorsunuz?  Dahası bu cümleleri de önemsiyor musunuz? O vakit bugün tam olarak sizin için biçilmiş kaftan. Neden? Çünkü bugünü kutluyorsunuz. :)




Bu eğlenceli gün, herkesi, ortalama bir günde giyemeyeceğiniz tüm gösterişli, çılgın ve parlak kıyafetlerini giymeleri için adeta kucaklıyor. O halde patlasın neonlar, göz kamaştırsın aksesuarlar :)


Nasıl Kutlayalım?

Bugün nadir görülen ve günümüz modasına göre demode diye tabir edilen parçaları bulmak için bit pazarı konseptli mağazalara gidebilir ve oraları talan edebilirsiniz. Belki de anneannelerinizin dedelerinizin ya da anne ve babalarınızın gençlik kıyafetlerini giyebilirsiniz. Hem bu şekilde onları da mutlu edebilirsiniz. Retro mu en sevdiğimmmm…




İçinizdeki çılgını ortaya çıkaracak fikirler bulmak için eski şovlara ve çizgi filmlere de göz atabilirsiniz. Ayrıca, bu kıyafetleri denerken ya da giyerken fotoğraf çekilmeyi unutmayın. Eğlenceli anlar yaşayın ve eğlenceli anılar biriktirin. 

Eğlence başlasın :)






Paylaş

Benzer Yayınlar

17 EKİM ŞATAFATLI GİYİN GÜNÜ
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazılarımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yeni Yayınları Kaçırmayın.