1 Ağustos 2018 Çarşamba

1 AĞUSTOS KIZ ARKADAŞ GÜNÜ

Bugün 1 Ağustos Kız Arkadaş Günü… 

Kız arkadaş deyince akla illa ki sevgili gelmemelidir. Gün tamamen kız arkadaşlarla ilgili olduğundan, Sevgililer Günü gibi de değildir. Bir kız arkadaş sadece arkadaş olabilir tamam mı? 




Erkek de olsanız kız da olsanız, kız arkadaşınızın olması sizin için bir şanstır. Onlar sizin sırdaşınız ve dostunuz olabilirler. Size farklı bakış açıları sunarak, vizyonunuzu geliştirirler. O daracık pantolonun size yakışmadığını ya da o eteğin üzerine o zevksiz gömleği giydiğiniz için deli olmanız gerektiğini size dürüstçe söylerler. Her konu hakkında bazen olağanüstü saçma da olsa bir fikirleri vardır. :) Birlikte kalınan gecelerde gece yatmak bilmez, sabah kalkmak bilmezler ama uyandığınızda onların yanınızda olduğunu görmek hep mutluluktur. İğrenç espriler yaptıkları zamanlar olsa da sizi çok eğlendirebilirler.


İster dostunuz ister sevgiliniz olsun içeriği çok da önemli değil, kıymet bilin. Ve her iki durumda da, hayatınızdaki özel kadınlara sizin için çok şey ifade ettiklerini, onları sevdiğinizi ve onlara saygı duyduğunuzu söyleyin bugün…


Yaşasın Onlar :)


Paylaş

Benzer Yayınlar

1 AĞUSTOS KIZ ARKADAŞ GÜNÜ
4/ 5
Oleh

Abone Olun!

Yazılarımı Beğendiniz mi? Abone Olun Yeni Yayınları Kaçırmayın.